Privaatsus ja müügitingimused

Veebipoe www.Deanna.ee (edaspidi Veebipood) omanik on Deanna OÜ  (registrikood 16391497), asukohaga Kivimurru 20 10150 Tallinn, Eesti,11411 edaspidi ka Deanna Kingastuudio .

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel.

Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde. Hinnale lisandub tasu kauba kättetoimetamise eest. Kõik Veebipoes müüdavate kaupade hinnad on eurodes ja käibemaksu ei lisandu.

Kauba kättetoimetamise tasu sõltub ostja asukohast ning kättetoimetamise viisist. Kättetoimetamise tasu kuvatakse ostjale tellimuse vormistamisel.

Teave kauba kohta on esitatud Veebipoes vahetult kauba juures.

 

Tellimuse vormistamine

Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud tooted ostukorvi. Ostukorv luuakse, kui olete valinud sobiva suuruse ja vajutanud nupule „Lisa ostukorvi“. Vajutades valikut „Ostukorv“ näete kogu oma ostukorvi koos tasutava summaga.

Ostukorvis olevate toodete arvu võite muuta. Samuti võite muuta tellitavate toodete kogust. Tehtud muudatuse kinnitamiseks vajutage nupule „Uuenda ostukorvi“. Tellimuse vormistamise jätkamiseks vajutage nupule „Mine maksma”. Teid suunatakse tellija andmete leheküljele.

Tellija andmete lehel sisestage nõutavad andmed, soovitav tarneviis ning vajutage nupule „Esita tellimus”. Teid suunatakse maksma.

Olge tellija andmete ja tellimuse kinnituse lehekülgedel olevate lahtrite täitmisel tähelepanelik, sest selle informatsiooni täpsusest ja õigsusest sõltub Teie poolt ostetud toodete kiire ja häireteta kohaletoimetamine.

Toodete müügileping loetakse sõlmituks (Lepingu jõustumine) arvates tellimuskinnituse järgi tasumisele kuuluva summa laekumisest Deanna OÜ  arvelduskontole.

E-poes sooritatud tellimused täidetakse võimalikult kiiresti, kuid olenevalt ostetava kauba tarneviisist maksimaalselt kuni 7 tööpäeva jooksul.

 

Toodete eest tasumine

Makse sooritamiseks valige tellimuse vormistamise leheküljel endale meelepärane makseviis.

Toodete eest on võimalik tasuda pangalingiga (Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank, Citadele) või maksekaardiga (Maestro, Visa ja MasterCard) .

Pangalingiga tasumisel vajutada kindlasti panga lehel nuppu “Tagasi kaupmehe juurde” ning ärge sulgege enne ümbersuunamist veebiakent. Makseid vahendab Montonio Finance.(www.montonio.com)

Tellimus tühistatakse juhul, kui ostusumma ei ole 5 tööpäeva jooksul laekunud Deanna OÜ  arvelduskontole.

Tellimuse tühistamise või ostetud toote tagastamise korral tagastatakse ostusumma vastavalt tellimuse vormistamisel valitud makseviisile. Ülekandega tasutud summa kantakse tagasi kontole, millelt tasutud summa laekus.

Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kauba kättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

 

Kohaletoimetamine

Kaupu saadetakse järgmistesse riikidesse: Eesti ja  Euroopa Liidu liikmseriigid .

Kauba kättesaamiseks on ostjal võimalik valida erinevate pakiautomaatide partnerite vahel.

Kauba saatmiskulud kannab ostja ning vastav hinnainfo on kuvatud saatmisviisi juures.

 

Taganemisõigus

Pärast tellimuse kättesaamist on ostjal õigus Veebipoes sõlmitud lepingust taganeda 14 päeva jooksul. Taganemisõigus ei kohaldu, kui ostjaks on juriidiline isik.

14-päevase tagastamisõiguse kasutamiseks ei tohi tellitud kaupa kasutada muul viisil kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks viisil nagu see on lubatud kauba testimiseks füüsilises poes.

Kui kaupa on kasutatud muuks otstarbeks kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks või sellel on kasutamise või kulumise märke, on Veebipoel õigus keelduda tasu tagastamisest.

Kauba tagastamiseks tuleb esitada kauba ostmisest taganemise avaldus e-posti aadressile info@deanna.ee  hiljemalt 14 päeva jooksul kauba kättesaamisest.

Ostja peab kauba tagastama avalduse esitamisele järgneva 14 päeva jooksul või esitama tõendi, et ta on eelnimetatud perioodi jooksul kauba üle andnud kauba vedajale.

Veebipood tagastab tagastatava kauba kättesaamisel ostjale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel arvates taganemisavalduse saamisest, kõik ostjalt lepingu alusel saadud tasud.

Veebipood võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on lepingu esemeks oleva asja tagasi saanud või kuni ostja on esitanud tõendid, et on asja tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.

Kauba tagastamise transpordikulu on ostja kanda.

Veebipoel on õigus taganeda müügitehingust ning nõuda ostjalt tagasi kaup, kui kauba hind Veebipoes on eksituse tõttu märgitud oluliselt alla kauba turuhinna.

 

Pretensiooni esitamise õigus

Ostjal on õigus puuduse ilmnemisel pöörduda hiljemalt 14 päeva  jooksul veebipoe poole, saates e-kirja aadressile info@deanna.ee

Veebipood ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pärast kauba üleandmist ostjale.

Kui Veebipoest ostetud kaubal on puudused, mille eest Veebipood vastutab, parandab või asendab Veebipood puudusega kauba. Kui kaupa ei ole võimalik parandada ega asendada, tagastab Veebipood ostjale kõik müügilepinguga kaasnenud tasud.

Veebipood vastab tarbija esitatud kaebusele kirjalikult või kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis 15 päeva jooksul.

 

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine

Isikuandmete töötlejaks Veebipoes on Deanna OÜ .

Maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed edastab volitatud töötlejale Montonio Finance´le.

Isikuandmed on andmed, mida Deanna Shoes kogub eesmärgiga kliendi ostu või tellimuse täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks.

Kliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:  ostu või tellimuse sooritamisel Veebipoes .

 

Deanna Shoes töötleb isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

Müügitehingu või teenuse osutamise sõlmimisel (sh tellimused);

Kliendiga kontakteerumiseks;

Kliendisuhte haldamiseks;

Kauba kätte toimetamiseks;

Teeninduse parandamiseks.

Töödeldavad isikuandmed

 

Isikuandmetena käsitletakse kõiki andmeid tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta. Deanna Shoes poolt töödeldavateks isikuandmeteks on:

Ees- ja perekonnanimi;

Telefoninumber;

E-posti aadress;

Postiaadress, tarne aadress;

 

Kliendi õigused

Kliendi õigused Deanna Shoes suhtes seoses isikuandmetega on:

Taotleda juurdepääsu enda isikuandmetele;

Taotleda enda isikuandmete parandamist;

Taotleda enda isikuandmete piiramist;

Taotleda enda isikuandmete kustutamist;

Taotleda enda isikuandmete ülekandmist;

Võtta tagasi varasemalt antud oma nõusolek isikuandmete töötlemiseks, kui see on põhjendatud;

Esitada kaebus andmekaitse järelevalve asutusele (Andmekaitse Inspektsioon, www.aki.ee , info@aki.ee ).

 

Vaidluste lahendamine

Kui ostjal on Veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile info@deanna.ee.

Kui ostja ja Veebipood ei suuda lahendada vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada ostja ja Veebipoe vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.

Ostja võib pöörduda Euroopa Liidu tarbijavaidlusi lahendava platvormi poole.

 

Deanna OÜ

Reg. nr.: 16391497

Kivimurru tn 20 Tallinn Harjumaa 11411

Pank: EE392200221078179506

KONTAKT

tel. +372 56 673 263

info@deanna.ee